Alla inlägg under november 2010

Av rebecka pettersson - 15 november 2010 21:06

Ikväll har jag gjort allt förutom det jag egentligen skulle göra, dvs plugga.


Så nu blir det att plugga. Men eftersom jag älskar att plugga så ska det bli jättekul. Speciellt då det är religion jag ska plugga. Mitt favoritämne å allt.


 


Av rebecka pettersson - 15 november 2010 17:29

Ja asså i det här huset får man verkligen svälta ihjäl... 

JAG VILL HA MAT NUUU!!!


Aja finns inte så mycket att göra åt saken, eller okej det kanske det visst gör men skit samma. Ska fortsätta tycka synd om mig själv istället.


Fast näe det ska jag inte alls de för snart kommer Felicia hit och vi ska ut och gå på promenad. Lär ju behövas efter helgen. Kommer rulla fram snart. Fast kanske lika bra det. Då slipper man ju gå.


Näe nu ska jag sluta fördriva tiden med att skriva här. Måste klä på mig istället för det är nya istiden ute. Hej så länge.

 

 


Av rebecka pettersson - 15 november 2010 16:28

Hemma från skolan. Hade bara tre lektioner idag så det har varit en bra dag.


Ska vänta på mat nu men de lär dröja för vi ska äta då det kommer gäster och det är länge kvar. Och för er som har missat det så

FYLLER MAMMA 50 ÅR IDAG!

GRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS!


Hade tänkt lägga in en bild på mamma men hon vill inte synas i min blogg. Förstår henne nästan, ni skulle ju stalka henne 24/7 om ni fick veta vem hon är.

 

Av rebecka pettersson - 14 november 2010 20:27

Så nu har nästan alla farit. Har haft det jättetrevligt och det har alla andra också haft för jag har varit jättetrevlig mot alla.


Nu är jag jättetrött och skulle vilja gå och sova men det ska jag inte.Ska se på Beck som börjar om en halvtimme. Jag älskar Beck. Han har en s**** häck.


Nu ska jag gå och göra en hemlig grej som jag inte skriver på bloggen för det är lite för privat. Fast ni kan få en ledtråd. Det börjar på K och slutar på  

 

Av rebecka pettersson - 14 november 2010 16:20

Vaknade klockan åtta imorse och var helt utvilad. Eller hur det nu var.

Har varit igång hela dagen och än är det inte slut för nu kommer det massa mer folk som ska gratta mamma. Blir nog trevligt bara jag håller mig vaken så.

Hoppas ni har en trevlig söndag, för det har jag!

 

Haha jag har typ samma färg på tröjan som i ansiktet, snyggt  

Av rebecka pettersson - 13 november 2010 23:28

Dålig uppdatering idag men har haft fullt upp.

-städat

-bakat 15 tårtor tror jag det var

-fixat mig

-åt ute med familjen

-bowlade (jag vann ofc)

-hem och firade mamma (fast hon fyller på måndag)

-myste och såg film med familjen


Nu är jag helt slut och ska ta och lägga mig. Ska dessutom upp åtta imorrn, yeeey kände mig taggad på det. Sen blire kalas heeeeeela långa dagen imorron. Men det är trevligt.

Aja godnatt på er!

 

Shiet kolla så långa fingrar det ser ut som att jag har.

Haha och kolla tummen, hah jag dör

Av rebecka pettersson - 13 november 2010 00:04

Blev att vi såg idol ikväll. Inte mitt förslag, hatar idol. Menmen. Efter det vart de film, samma som jag såg förut hehe fast jag titta bort då det vart läskigt.


Nu ska jag putta ut fetknoppen som har tagit över min säng. Sen ska jag borsta tänderna och efter det ska jag sova. Ska bli skööööönt. Lång dag imorrn som det ser ut nu men mycket kul kommer det bli. Hörs imorrn.

För övrigt ligger hon och rycker med benen i sömnen hela tiden. Jättestörande. Fundera på att binda fast hon och sen klippa av hon tårna och sen kapa av benen. Typ göra en ny saw film, vad tycks om det?


Eller så ska jag bara kittla hon under fötterna tills hon vaknar. Då lär hon bli glad.

Eller så inte  

Av rebecka pettersson - 12 november 2010 18:51

Sitter och ser film nu, Ovanligt jag vet...hehe nämen seriöst jag trodde jag skulle dö. Jag måste ha jättehögt ljud på tvn för jag hör så dåligt och sen helt plötlsigt hoppa det fram en gubbe jättesnabbt och så vart det jättehögt ljud och jag lovar er. Jag har aldrig blivit så rädd förut. Seriöst fick panik och visste inte vad jag skulle ta mig till. Skrek bara rätt ut allt vad jag kunde och börja skaka i hela kroppen. Haha mamma trodde typ att jag vart mördad. Haha.


Ska nog inte se såna här filmer själv tror jag. Bättre att se dom med nån. Det där var en pik eller vad det heter. Seriöst jag skakar fortfarande. Vågar inte gå härifrån.


Nu kom min family hem, tur, så nu ska jag mysa med dom. Hejdå

  


Ovido - Quiz & Flashcards