Alla inlägg under december 2010

Av rebecka pettersson - 20 december 2010 09:34

Nån skönhetssömn vart det inte. Somnade vid fyra igår(idag) så idag ser jag mer död ur än levande. Fast kanske lika bra, då passar jag ju in med all snö. Lika vit iaf.


Är inte särskilt frisk idag heller men måste till skolan för jag har två prov. yeeey. Har egentligen bad också men det blir inget av. Så har bara tre lektioner.


Snart beger jag mig ut i vårat underbara vinterlandskap. Älskar verkligen snön. Får väl se om jag överlever.

    

Av rebecka pettersson - 20 december 2010 00:09

Kul att våran äckelkanin nyss kom in på mitt rum, hoppade upp i sängen, hoppade på mig och försökte bita mig i ansiktet. Synd för han att han inte har några tänder bara. Tror han egentligen bara är ledsen och deprimerad för att alla hatar honom och ingen vill fira jul med honom. Han har nog även insett att han inte kommer få några julklappar i år eftersom han inte har varit snäll.


Men om det skulle finnas nån där ute som vill skänka honom en liten julhälsning eller möjligtvis en liten julklapp så kan ni kontakt mig omgående. ring mig eller maila till rebecka_power@hotmail.com.

  

synd att han inte är lika söt nu som förra julen. Vill nån ha honom så ta han.

Av rebecka pettersson - 19 december 2010 23:46

Hockeyn gick inge bra. Inte mitt pluggande heller. Råkade ta en powernap som blev lite för lång. inte bra, inte bra.lär ju inte kunna somna nu...


Ikväll har jag iaf duschat, haft fotbad,ansiktsmask,hårinpackning och allt sånt där mysigt. Ska byta lakan nu i sängen också och sätta på en bra film så lär jag nog få min skönhetssömn. Den behövs verkligen!

  

önskar bara mitt rum var sådär mysigt nu också...

Av rebecka pettersson - 19 december 2010 18:09

Ligger i sängen med datorn, pluggar matte och ser hockey. Tur jag är tjej så jag kan göra flera saker samtidigt ;)

  

Av rebecka pettersson - 18 december 2010 17:18

Kom just på att det enda jag har ätit idag är en kopp te. Eller okej asså inte ätit utan druckit. Börjar bli hungrig men orkar ej laga mat.


Kan nån snälla komma och laga mat åt mig? Eller se till så mamma & pappa kommer hem så dom kan ta hand om mig?

  Skulle inte sitta helt fel nu.

Av rebecka pettersson - 18 december 2010 13:38

Idag mår jag sämst. Har knappt sovit nått och är jätteförkyld.

KUL! Näe inte direkt.


Ska gå och dö i sängen nu. Hejdå

 

Av rebecka pettersson - 18 december 2010 13:23

Tjaaaaa!

Skrev inget igår för hade fullt upp. For till Umeå efter skolan med Ida och Linus.

Var tänkt att vi skulle ta bussen tio i tre men den gick inte så då skulle vi ta en tjugofem i fyra istället men den var såklart försenad så vi tog fyra bussen.


Det var den värsta bussen jag någonsin åkt. Lovar er att det hade varit varmare att sitta utanför bussen än i. Sen levde den om som jag vet inte vad. Inte nog med de för när vi kom utanför sävar hade det varit nån trafikolycka så vägen var avtstängd. Satt fast där en halvtimme ungefär. Vi kom iaf fram vid sju. Egentligen skulle vi vara framme fem, haha.


Vart iaf mat på donken och sen träffa jag min syrra snabbt och blahblahblhah. Mat på subway vart det också, hahaha. Nu orkar jag inte skriva mer för ingen kommer ändå orka läsa. Kul vare iaf. puss

 

Assa shiet måste flytta hit inom en snar framtid.

Ovido - Quiz & Flashcards