Alla inlägg under maj 2011

Av rebecka pettersson - 5 maj 2011 00:25

Blir tokig på våran dator, huuuur seg som helst! Så nu ger jag upp.

ska lägga mig och se film istället. Blir män som hatar kvinnor. Läste nåns blogg som hade sett den så vart sugen på att se dom.


Sovmorgon till ett imorrn med men blir nog att gå upp tidigt. Ska fortsätta borsta tänderna nu med min rosa hellokitty tandborste. Godnatt på er.

 

Av rebecka pettersson - 4 maj 2011 22:43

Ännu fler besökare idag, kulkul!Däremot är ni inte så bra på att

kommentera

 

följa min blogg

 

rösta

 

ställa frågor

 


och dessutom lägga till mig på skype. Fy skäms! Det var alltför mig, tack och hej!

Av rebecka pettersson - 4 maj 2011 18:22


                                        FÖRE                               EFTER

   

Hade först tänkt ta en fin somrig outfit med fjärilar i magen och allt. men det sluta med mjukis såklart...lika bra det så mycket som jag har frysit idag...


Av rebecka pettersson - 4 maj 2011 12:28

Hade tänkt äta innan jag for så stekte pyttipanna och tänkte ta rödbetor till det. men fick inte upp burken....stog en kvart och försökte. Var såhääääär nära på att slå sönder burken för att få tag på rödbetorna men ångrade mig.

Så fick äta kall pyttipanna utan rödbetor...inget att rekomendera

 

Av rebecka pettersson - 4 maj 2011 11:18

Hade tänkt gå upp tidigit idag och göra bort massa saker men jag somna om hela tiden. Vaknade nys iaf och är jättetrött och känner mig sjuk. Men måste ändå fara till min praktik idag. Ska hoppa in i duschen nu iaf.

 

Av rebecka pettersson - 3 maj 2011 23:32

Gick jättebra att vara barnvakt, alltid lika kul! Sket i bussen och gick hem istället. Tog cirkus en timma fast fick sällskap av Fellan en bit. Stog ute med hon ett bra tag sen och uppdaterade varandra om livet. Har sen sett slutet på hockeyn och fikat.


Är helt slut nu så ska krypa ner i sängen och sätta på nån bra film. Börjar ett imorgon med, så fruktansvärt skönt! Borde ha så varje dag.  

Av rebecka pettersson - 3 maj 2011 23:14

Fett med mycke besökare idag alltså. Alltid lika kul! Välkomna hit och hoppas ni stannar. Tänkte bjuda er på en till video då jag sjunger, eftersom så många gillade den förra. Kan ju va kul för er nya att se mitt riktiga jag! Här är iaf min favoritlåt.


Ni måste se hela! Visar ju några av mina bästa dancemoves

Av rebecka pettersson - 3 maj 2011 17:57

Följe med till flygplatsen och lämnade av Malin. Hon lämnar mg och drar till Serbien. Så nu är jag ensaa med mamma, pappa & Mackan. Hur ska jag överleva? en hel månad...


Tar iaf snart bussen till bergsbyn och är barnvakt. Tror jag skippar bussen och går hem istället. men får se. Hörs ikväll Puss så länge.

  KOMMER SAKNA DIG!

Ovido - Quiz & Flashcards