Alla inlägg under juli 2011

Av rebecka pettersson - 20 juli 2011 08:23

Drar till Piteå om en halvtimme ungefär. Var sagt så iaf men våran familj brukar ju inte direkt hålla tiden. Har fortfarande inte hittat mitt bikiniinlägg så blir nog nakenbad för min del. Eller har ju iförsig en inbygd vit bikini så det där löser sig nog.


Ska sova i Piteå så kommer hem imorgon. Sakna mig inte för mycket.

 

typ jag

Av rebecka pettersson - 19 juli 2011 22:40

Imorrn drar jag till Piteå med min familia. Blir bada och annat skoj. Längtar såååå till att visa upp min bruna vältränade kropp. Älskar verkligen att jag inte solat på typ två veckor och inte rört fläsket på hela sommaren.


Ska då iaf hoppa in i duschen nu raka bort pälsen så jag inte skrämmer bort alla besökare på badet. Okej så illa är det kanske inte. Fast nästan.

    


Av rebecka pettersson - 19 juli 2011 21:50

Tog sovmorgon imorse och chillade fram till halv tre. Fick då en halvtimme på mig att duscha och fixa mig sen bar det av till stan. Sprang runt som virriga höns och letade efter badkläder. Missade sen bussen hem så vart mat på frasses. Hann knappt hem inann det vart ut på powerwalk i en och en halvtimme. Är helt slut nu.

 

Av rebecka pettersson - 19 juli 2011 00:51

Har lämnat min sambo för en natt hemma i min ensamhet. Känns grymt jobbigt att sova själv då jag inte gjort det på typ en månad. aja hoppas det är första och sista natten jag måste göra det. Lär inte överleva annars.


För övrigt har jag slut gratis sms och inga pengar på telen så ni kan sluta terrorisera mig med sms för jag koommer ändå inte svara. Däremot får ni gärna ringa.

 

godnatt

Av rebecka pettersson - 18 juli 2011 02:24

Kan inte sova, har för mycket att tänka på just nu. Jobbig natt som lär sluta med att jag ligger vaken. Livet är bara så fruktansvärt orättvist ibland. Om ni bara visste...


Ska leta upp nån katt nu att sova med och försöka koppla bort tankarna och hoppas på någon timmes sömn iallafall. Lär ju inte bli av men man kan ju alltid hoppas.

Av rebecka pettersson - 16 juli 2011 21:17

Bloggen är i stort sätt död så länge jag inte är hemma, det vill säga aldrig. Så det får ni leva med. Ikväll blr det iaf gummibåt på älven. Mys.

 

Av rebecka pettersson - 15 juli 2011 22:01

det är dax för fredagsmyyyys!

  

blir mys ute på (b)Allen nu med massa skitsnack!

Av rebecka pettersson - 15 juli 2011 00:10

Har just lagat nattkäk och sitter nu och planerar en grej senare i sommar. Kommer bli hur grymt som helst, är huuuur taggad som helst GAAAAH!!!

   


Ovido - Quiz & Flashcards