Alla inlägg under augusti 2011

Av rebecka pettersson - 14 augusti 2011 21:09

Som om jag skulle ha hemmakväll själv...sällan! Eftersom Krille verkar ha dött så blir det mys med Fellan.


Var nyss på våran galnaste tur till solbacken. Moppe, hög fart och gupp är ingen bra kombination men kul vare! Nästan lika kul som cykel och moppepojkarna som ragga haha. Nu är iaf myskläderna på så nu väntas det mys all in.  

Av rebecka pettersson - 14 augusti 2011 17:47

Av rebecka pettersson - 14 augusti 2011 17:33

Tjenatjena alla fans! Nu är jag tillbaka, igen. Just nu är det fullrulle kanelbulle om dagarna så har inte tid och orkar inte sitta vid datorn. 


Idag har jag iaf jobbat @ kyrkholmen. Det gick gallant fast nu har jag jätteont i ryggen och skulle betala bra för lite massage, nån frivillig? Har nyss ätit middag. Det vart kycklingsallad gjord av mig, så den var jättegod såklart. Nu blir det duschen och sen får vi se vad som händer ikväll. Inga planer så blir nog en hemmakväll.

 

min sallad är såååååå mycke godare än ICAs

Av rebecka pettersson - 12 augusti 2011 15:23

Har nyss varit ute på pw

   men min pt

   (powerwalk med min personliga tränare, översättning åt dig mamma)


Gick iaf och postade ett brev. Har inte gjort det på år och dar. Visste inte ens ifall man använde frimärken fortfarande eller inte haha. Nu blire iaf duschen!

Av rebecka pettersson - 12 augusti 2011 12:51

Sådär nu är jag tillbaka! Resan hem var även den pain in the ass. Fast lyckades sova litegrann som tur var! Kom till kalla skellefteå vid halv tio. For då hem ett tag och for sen till Krille som jag hade saknat alldeles för mycket! Sen på kvällen när jag kom hem så var jag utelåst så gick till mitt andra hem och sov några timmar.


Fick sova ut rätt bra idag men är jätteslö och har ont i hela kroppen. Ska iaf packa upp idag och sen måste jag städa mitt rum, kuuuul! Ska försöka lägga in alla bilder och så på datorn också om jag hinner.På återseende.

 

Av rebecka pettersson - 10 augusti 2011 15:09

Sitter på ett café nu och har nyss fikat. Typ världens sämsta café, jätteotrevliga! Ska sitta här några timmar och fördriva tiden, blir hämtade och skjutsade till bussen vid åtta så några timmar kvar...Ska dricka upp mitt te nu sen fortsätta snacka skit med fellan. Puss

Av rebecka pettersson - 9 augusti 2011 23:52

Tiden går fort när man har kul och det kan jag verkligen hålla med om! Om ett dygn sitter vi på bussen hem, alltså bara en dag kvar i Stockholm...skulle lätt kunna stanna minst en vecka till! Fast ska ändå bli skönt att komma hem, saknar alla speciellt krille och min familj! igår vart de iaf grönan hela dagen och idag har vi lekt turister i gamla stan. Ni kommer få massa bilder då jag kommer hem. Nu ska jag duscha sen typ vaka hela natten så jag är trött till bussen hem så jag kanske lyckas sova några timmar...Aja vi hörs

Av rebecka pettersson - 7 augusti 2011 11:38

Godmorgon alla söta! Vaknade imorse av att jag låg utan både tshirts och bh, ingen aning om som har hänt inatt ... Hur som är livet i huvudstaden kanon! Bussen hit var rent ut sagt Pain in the ass...första dagen vart det storstan hela dagen, hittade inte ett Skitbra....igår vart det ett mindre köpcentrum där vi hitta massor!! Sen på kvällen vart de gröna och sommarkrysset, hoppas ni såg oss! Tjuvåkte ett åk också men imorse kör vi gröna all in! Sjukt taggad!! Idag Blire nog liljeholmens köpcentrum för lite mer shopping. Regnar ute så vill egentligen sitta inne men måste ta vara på tiden här!

Presentation

Omröstning

Vilket lag är bäst?
 FÄRJESTAD
 FÄRJESTAD
 FÄRJESTAD
 FÄRJESTAD
 puss gullet

Fråga mig

24 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards